Login - Become a member

http://storify.com/Edwinali/

Forums home -> General Discussion -> http://storify.com/Edwinali/

post reply

http://storify.com/Edwinali/ 
By wynedd on Jun 26, 2013 04:12 AM

"Vi holder vores egen, men det er faldet lidt," sagde Michael Huseby, økonomichef.

Selskabet afviste at sige, hvordan dens enhed salget delt mellem tabletter og dedikerede e-læsere. Men det sagde sin "største læsere" bruger e-læsere, der driver et flertal af indhold salg.

I mellemtiden, dens boghandlere så også omsætningsfald. Omsætningen i butikker åbent i mindst et år, en nøglemåling faldt 8,8 procent i perioden. Det er også advaret det forventer, at tallet vil falde i "high-encifret" Nike Free Run 3 Dame for sin finanspolitiske 2014 dels som følge af hårde sammenligninger med sidste år.

Samlet detailsalg, som omfatter Barnes & Noble boghandlere og online salg, faldt 10 procent, dels på grund af forretninger er lukket.

Barnes & Noble afvist at give en opdatering om muligheden for Nike Free Run Dame at tage den detailforretning private. Leonard Riggio, grundlæggeren af ​​Barnes & Noble, har tilbudt at købe virksomhedens fysiske boghandlere og hjemmeside, men ikke Nook enhed.

Virksomheden har også sagt det gennemgå tidligere årsregnskab, der kan resultere i en revision.

For Februar-til-April kvartal, siger Barnes & Noble Inc. sit nettotab udgjorde $ 118.600.000, eller 2,11 dollar per aktie. Det skal Nike Free sammenlignes med et tab på 56,9 millioner dollars, eller $ 1,06 per aktie, sidste år.

Reply with quote

post reply

Page 1 of 1 Go to page: 1
Subscribe to RSS
Follow us on Twitter

 

Copyright © 1996-2010 Raphael Benedet - Contact Us