Login - Become a member

jeremy scott logo adidas

Forums home -> Post 3D Art -> jeremy scott logo adidas

post reply

jeremy scott logo adidas 
By adidasscott on Dec 18, 2012 08:32 AM
Reporters kwam tot een kledingstuk fabriek workshop, hier is zeer slecht, en de scŤne slechts een arbeiders banen, en nu zien we alle machines in principe stilstand te werken, de grond is een aantal rag hoofd. Nog geproduceerd, maar naar de andere kant. Tegenover een andere workshop is al uitgegroeid tot een magazijn, gevuld met puin. De machine stopt wanneer het afval, en niet. Zijn bedekt met het stof adidas js jeremy scott logo.

Een ander kledingstuk fabriek medewerkers hier al 12 jaar. Job begon vorig jaar te verlagen, is nu bijna aan het einde. De Adidas baas te verhuizen. We hebben hier niet in staat is om een ​​kledingstuk fabriek te openen, om baas omgeleid bereid om iets anders te doen jeremy scott logo.

In kantine van de fabriek deur, de verslaggever een corporate afdelingen medewerkers boek zag, boven schreef: Als de Adidas-industrie strategische verschuiving heeft duidelijk gemaakt met mijn bedrijf en coŲperatieve betrekkingen zal volledig worden beŽindigd in april 2013. De transformatie in de auto-onderdelen OEM bedrijven zal beginnen in januari volgend jaar, en de low-tech nieuwe zakelijke, arbeids-groot, zeer geschikt voor werknemers van baan te veranderen. Ex-werknemers van de gieterij, wordt bijna 30% van de productie van een nieuw product overgebracht van het kledingstuk verwerking jeremy scott logo adidas.Reply with quote

post reply

Page 1 of 1 Go to page: 1
Subscribe to RSS
Follow us on Twitter

 

Copyright © 1996-2010 Raphael Benedet - Contact Us