Login - Become a member

js instinct hi

Forums home -> General Discussion -> js instinct hi

post reply

js instinct hi 
By adidasscott on Nov 17, 2012 01:01 AM
Gerenommeerde ontwerper Jeremy Scott samenwerking met adidas Originals voor Fall 2012-serie die herlancering van de adidas originals jeremy scott instinct nieuwe schoenen. Deze achterwand is niet langer het verleden JS Wings pop design thema veranderd om verandering te vereenvoudigen licht route te gaan.

De Adidas oringals is wereldberoemd mode sportschoenen geproduceerd Uitbreiding, Uitbreiding mode sportschoenen in verschijning gelanceerd met een zeer opvallende manier kleurrijk ontwerp, perfect dynamisch ontwerp op de binnenzool, en onlangs de afslag naar de publicatie genaamd jeremy scott instinct hi shoes sporten schoenen, heeft twee verschillende kleuren ontwerp, witte modellen, en gele modellen.

Adidas Originals Jeremy Scott heeft opnieuw samen samenwerking aan de Jeremy Scott x adidas Originals js instinct hi schoenen te lanceren. In tegenstelling tot Jeremy Scott voor een aantal gewaagde fancy design, dit de verandering om te gaan naar het licht te vereenvoudigen, maar nog steeds de hypertrofie van de tong en een groot bord, de schoenen heeft nog steeds een onderscheidende visuele focus. Koning tong, rechtervoet reliŽf adi woorden, das woorden over voet. Het meest geschikt als klassieke schoenen collectie, zal niet dragen al jaren uit de mode!
Reply with quote

post reply

Page 1 of 1 Go to page: 1
Subscribe to RSS
Follow us on Twitter

 

Copyright © 1996-2010 Raphael Benedet - Contact Us